Carieră & Cursuri

Inițiere

Cursurile sunt concepute de la nivelul 0, experiența în domeniul ales nefiind necesară. Cursurile de inițiere sunt gândite pentru a putea facilita reconversia profesională sau creșterea nivelului de cunoștințe într-un domeniu adițional de activitate. Echipa Master Class Academy este alături de tine la fiecare pas, iar la finalul programului de curs vei participa la sesiuni de testare pentru a valida nivelul cunoștințelor.

Pregătire

Această categorie de cursuri & programe educaționale este ideală pentru toți aceea care au început deja să studieze și dețin noțiunile de bază în respectivele discipline. În funcție de cursul ales, aceste programe impun pre-existența unor concepte de bază dobândite în cadrul cursurilor de inițiere. Pregătirea pentru atingerea unui noul nivel de cunoaștere este importantă în orice domeniu de activitate. În general companiile angajează pe o poziție pe cel mai bun candidat. Acela trebuie să fi tu, investește în educația ta.

Specializare

Continuă să înveți și vei atinge un nivel de specializare pe care puțini îl au. Dezvoltarea aptitudinilor și creșterea constantă a nivelului de informații este un proces mereu activ. În toate domeniile de activitate, dar mai ales în software și hardware progresul este accelerat. De aceea este necesară o pregătire permanentă pentru a putea fi la curent cu noile tehnologii folosite în piață. Master Class Academy îți pune la dispoziție instrumentele necesare pentru a-ți atinge potențialul maxim prin intermediul cursurilor de aprofundare și specializare.

Întrebări frecvente

Pentru cursurile de software și hardware, da, limba engleza este necesara. Întreg suportul de curs este în limba engleza. Nivelul de cunoaștere necesar, începător.

Cursul se desfășoară online pe o platforma de e-meeting. Toate materialele prezentate de către trainer pe perioada întregului curs, sunt în format electronic. Ele vor fi trimise de asemenea fiecărui cursant.

La finalul oricărui curs, oferim o diploma de participare, ce atesta programa studiata precum și nivelul de cunoștințe dobândit.

Programul este flexibil, în funcție de disponibilitățile cursanților. Pot sa fie ore alese în timpul săptămânii 18:00-22:00 sau în timpul weekend-ului, dimineața sau după-amiaza tot într-un interval de 4 ore.

 

Pentru domeniul de software și hardware, pentru a avea cele mai bune rezultate, numărul maxim de cursanți este 10. Pentru restul de domenii, cursurile au fost adaptate la un număr de cursanți optim pentru a maximiza nivelul de învățare.

Pentru cursurile de software & hardware este nevoie de un calculator (laptop/desktop) funcțional și o conexiune permanenta la internet. Specificațiile tehnice, minim 8 GB RAM, procesor Intel i5 sau echivalent, minim 5 GB spațiu stocare, minim Windows 8 or later sau macOS 10.13 or later.
Exista și cursuri la care se poate participa folosind o tableta sau un smartphone, acest aspect este detaliat la fiecare curs în parte.

Nu este nevoie de niciun act, ci doar de datele necesare completării unui contract.

Da, orice curs se poate achita în doua, respectiv 4 rate.

Programul cursului este creat de așa natură să faciliteze o prezență continuă de 100%. Este important ca fiecare cursant să participe la toate sesiunile de curs pentru a putea asimila cunoștințele predate. În cazuri excepționale, în urma absentării, orele se pot recupera într-un alt interval orar.

În aceasta etapa, nu oferă programe de mentorat. Oferă cursuri specializate pentru fiecare domeniu în parte. Dar avem în vedere acest aspect și în viitor vom oferi și programe specializate de mentorat.

Toți trainerii noștri sunt specialiști în domeniile în care activează. Sunt angajați la companii unde lucrează zilnic cu exact aceleași lucruri pe care le și predau.

Da, trainerii noștri oferă suport și în afara orelor de curs. Acest lucru se desfășoară diferit în funcție de fiecare curs și de programul de lucru al trainerului.

Categoric, da. Indiferent de cursul ales, practica individuală este foarte importantă. Cu cât poți aloca mai mult timp lucrului individual, cu atât poți să te specializezi mai repede. Antrenamentul zilnic, este cheia către un succes mai rapid și mai sigur.

Da. Pentru a vedea nivelul de cunoștințe acumulat, vor exista evaluări periodice a tuturor conceptelor predate.

MCA Cariera+

Exact la țintă. Acesta este Scopul Master Class Academy. Ne dorim ca un număr cât mai mare de cursanți să își găsească repede locul de muncă dorit. Ținem legătura cu un număr mare de companii. Creștem permanent acest portofoliu pentru a putea afla necesitățile de angajare din piață. De asemenea traineri noștri activează (lucrează sau conduc societăți) în diverse domenii de activitate și cunosc la rândul lor pozițiile deschise sau care se vor deschide în diverse companii. În momentul în care primim oferte de muncă notificăm cursanții noștri pentru ai putea pune în legătură cu firmele ce doresc să angajeze.

Suntem aici ca să te ghidăm și să îți acordăm tot sprijinul de care ai nevoie pentru a ajunge unde ți-ai propus, să dai start-ul carierei tale. Pentru a putea aplica la un nou job, trebuie să ai un nivel de cunoștințe care să permită angajarea. În cadrul cursurilor Master Class Academy te ajutăm să îți construiești un portofoliu competitiv și te vom ajuta cu sfaturi ce te pregătesc pentru interviul cu angajatorul.

Cursurile din platforma Master Class Academy te ajută să îți dai reset la educație. Astfel poți face primii pași către reconversia profesională și către noi oportunități precum și către viața la care înainte nici nu îndrăzneai să visezi. Toate aceste noțiuni sunt necesare pentru a înțelege că există un viitor al tău, la care vei ajunge prin disciplină, muncă și motivație. Iar pe lângă acestea ai suportul nostru să reușești să ajungi acolo unde ai visat.

Diplome

În industria IT, facultățile, diplomele, certificările nu aduc niciun plus valoare. Toate companiile în interviurile de angajare, testează posibilii viitori angajați indiferent de ce facultate au terminat și indiferent de ce rezultate au obținut. Toate companiile sunt interesate de profesioniști care să aibă cunoștințe temeinice, și nu de diplome.
Aceasta este și dorința noastră, să mergem într-o direcție în care să putem oferi calitate învățăturii pe care dorim să o transmitem. Ca dovadă, în domeniul IT, cele mai mari companii multinaționale au eliminat obligativitatea de a avea o facultate terminată pentru a putea fi angajat. Motivația acestei decizii este aceea că o mare parte a angajaților sunt adevărați profesioniști care nu au terminat o facultate în domeniu dar au cunoștințe avansate pentru a putea profesa la nivel de top. Într-o reconversie profesională, contează cel mai mult ce știi, și nicidecum meseria pe care o aveai înainte.

Cu toate aceste, la finalul oricărui curs, oferim o diplomă de participare, în care sunt stipulate toate lucrurile pe care le-ai învățat în respectivul curs, atestând nivelul de cunoștințe dobândit. Dar adevărata diploma o reprezinta creșterea skill-ului (nivelul de pricepere și cunoaștere) tău în respectivul domeniu de activitate.