Master Class Academy

A reuși în viață este o artă, și ca orice altă artă se învață. Diferența dintre succes și mediocritate, dintre fericire, împlinire și doar acceptarea unei vieți plictisitoare, fără provocări, cu norme impuse de alții, nu se învață în sistemul de învățământ tradițional. Nimeni nu te va pregăti pentru ce urmează după ce termini 12 sau 16 ani de școală. De cele mai multe ori intrăm total nepregătiți în vârtejul vieții și ne așteptăm să performăm fără a avea cunoștințele și instrumentele necesare. Cum ai putea să fi învingător când tu nu cunoști regulile jocului? Scopul Master Class Academy este să aducă claritate și plus valoare. Venim cu un layer nou de cunoștințe ce se aplică peste cel tradițional. Te învățăm ceea ce ai nevoie, ceea ce nu te-a învățat nimeni dar pe care toți angajatorii îl solicită.

Master Class Academy este răspunsul unei echipe de profesioniști la modul în care se practică educația în zilele noastre. Și noi am început exact ca tine. Aveam un bagaj de cunoștințe bogat dar, din păcate complet inutil. Da, eram premianți, olimpici, aveam diplome multe dar nu aveam cunoștințele solicitate de angajator. Știam multe și de fapt nimic. În școala tradițională ni s-a validat valoarea prin premii și diplome, dar în câmpul muncii acestea nu aveau aproape nici o valoare.

Ce era de făcut? Răspunsul a venit simplu: ia-o de la început. Dar de data asta concentrează-te pe ce contează! Și așa am trecut de la teorie 99% și practică 1%; la practică 90% și teorie 10%. Am învățat tot ce era necesar, am deschis firme, am crescut echipe, am mărit capitalul, am reușit acolo unde mulți eșuează. Și când ne-am uitat în spate după cațiva ani, am observat că totul este clar și natural. Dar când eram la start perspectiva și viziunea erau cu totul altele. Așa a apărut Master Class Academy, o platformă gândită să te ajute să înveți ceea ce contează, să ai un start corect și care să te ducă pe drumul către succes într-un timp mai scurt decât am avut noi nevoie. Dacă noi am reușit, cu siguranță vei reuși și tu.

Rezultate

Programele și cursurile Master Class Academy sunt gândite pentru a crește la maxim potențialul tău, cariera, sănătatea și spiritul. Toate sunt importante dacă dorești să reușești cu adevărat. Să muncești bine, să fi profesionist și căutat de toate firmele mari, să ai o sănătate de invidiat care să susțină stilul de viață sunt componente fără de care nu ai cum să atingi potențialul maxim. Nu vrem să replicăm atmosfera apăsătoare din mediile de studiu tradițional, vrem ca educația să fie oferită de traineri ce îți sunt prieteni într-un cadru relaxat, unde mintea să poată să lucreze la potențialul ei maxim. De aceea Master Class Academy este o platformă educațională dezvoltată pe un concept unic în care cunoștințele practice sunt prețuite și învățate.

Rezultatul este cel ce contează. Învățăm pentru a fi mai buni, pentru a cunoaște mai multe și pentru a putea să avem o viață împlinită atât pentru noi cât și pentru cei pe care îi iubim. Considerăm că acesta este un stil de viață: să dorești mai mult de la tine. Tot timpul să te afli într-o călătorie de perfecționare. Aceasta reprezinta cheia către o viață de succes și care să materializeze rezultatele pe care le aștepți. Trăim vremuri unice, interesante, o epoca de aur a umanități în care accesul la informație este mai liber și facil ca niciodată. Oricine cu acces la internet și un laptop poate ajunge milionar în câțiva ani. Până acum acest lucru era imposibil de realizat. Dacă părinții tăi nu aveau o fabrică sau avere, nu aveai cum să reușești – cumva drumul tău în viață era deja scris. Dar lucrurile s-au schimbat. Acum este momentul să eficientizezi căutarea și să ceri mai mult de la tine. Dacă îți dorești cu adevărat să crești, suntem alături de tine. Suntem siguri că aici va începe o călătorie fascinantă.

Alături de programele ce se adresează specific carierei vei găsi și cursuri gândite pentru a crește calitatea vieții, a relațiilor, a sănătății și a stilului de gândire. Cariera este o componentă importantă dar este doar o parte a unei vieții de succes. Poți avea o carieră strălucită dar o viață tristă și lipsită de fericire, nu credem că asta îți dorești. De aceea încercăm să aducem creștere în toate sectoarele ce contează cu adevărat și să transformăm experiența Master Class Academy într-un stil de viață.

Devino Trainer

Dacă ești pasionat de ceea ce faci, ești la curent cu lucrurile noi din industrie și crezi că informația și cunoștințele pe care tu le deții deja, le-ai putea împărtăși și altor oameni, atunci hai să ne cunoaștem.

Noi dorim să ajutăm persoanele ce doresc să activeze în același domeniu de activitate ca al tău. Este foarte adevărat, că un start de la zero, nu este la îndemână oricui, însă acest lucru este foarte posibil și realizabil. Noi dorim să dovedim acest lucru. Ți se pare o provocare, hai atunci alături de noi să facem aceste lucruri posibile.

O foarte mare satisfacție este aceea când o persoană la finalul unui curs îți transmite că a reușit să se angajeze cu succes la o companie din industrie. Asta înseamnă că informația ta a ajuns unde trebuie, și cum trebuie. Te motivează acest lucru? Atunci hai să găsim cele mai bune soluții pentru a avea impact în carierele celor care doresc să vină împreună cu noi pe un astfel de drum.

GDPR

Vă asigurăm că Master Class Academy va continua să prelucreze datele personale ale clienților, partenerilor sau vizitatorilor doar în scopuri clar definite, precum crearea de oferte personalizate care să fie cât mai apropiate de nevoile acestora, recomandarea de servicii educaționale și de creștere profesională oferite de Master Class Academy, de partenerii și colaboratorii săi și doar în cazul în care clienții sau vizitatorii și-au exprimat opțiunea în acest sens. Ne rezervăm dreptul de a actualiza și modifica periodic această Politică de Confidențialitate pentru a reflecta orice modificări ale modului în care prelucrăm datele dvs. cu caracter personal sau orice modificări ale cerințelor legale.

Informații suplimentare